PREZENTAREA FIRMEI

Firma SC DELORTECH SRL situata in centrul tarii in judetul Harghita, municipiul Miercurea-Ciuc, a fost infiintata in anul 2005, comercializeaza pe piata din Romania sisteme de incalziri si raciri industriale mai ales in domeniul maselor plastice.

Societatea si-a diversificat activitatea in cursul anilor, devenind producator al anumitor produse si echipamente, fiind si reprezentantul exclusiv al unor companii de renume din europa producatoare de echipamente pentru industria maselor plastice si nu numai.

Datorita calitatii produselor, firma noastra furnizeaza o gama foarte larga de produse pentru cele mai importante firme din Romania din domeniul injectiei si extrudarii maselor plastice si producatorilor de matrite.
Sistemele de incalziri si raciri industriale pe care va oferim sunt sisteme complete pentru echiparea masinilor de injectie si a masinilor de extrudare a maselor plastice, sisteme pentru incalzirea si racirea matritelor de injectie si echipamente auxiliare pentru acestea.

Diversitatea, calitatea, preturile competitive si sistemul complet al produselor, credem ca sunt motive suficiente pentru a va castiga increderea si speram ca satisfactia d-voastra se va transforma intr-o colaborare de lunga durata intre companiile noastre.